Menu

Stoff

Stockholm Fringe Festival (Stoff) står för konstnärlig frihet, chansen att få pröva sin idé på en publik, möjligheten att skapa nätverk och kreativa samarbeten med andra artister samt att få utvecklas och inspireras från en uppsjö av konstformer.

Under fem dagar förvandlas staden till en spelplats, där artister från när och fjärran exploderar i en scenkonstfest. Stoffs huvudsakliga mål är att lyfta fram och marknadsföra nya artister och grupper. Festivalen vill vara ett spännande komplement till den etablerade scenen och erbjuder en plattform för innovativ scen-, performance -, foto- och installationskonst.

Stoffs fokus ligger i att uppmuntra oetablerade artister som ännu inte funnit sitt forum, men välkomnar också etablerade grupper/individer som i sitt arbete främjar innovation. Genom internationella gästspel som till exempel The Infernal Comedy med John Malkovich, Mykki Blanco och Forced Entertainment vill festivalen förminska mellanrummet mellan den etablerade och oetablerade scenen. Fringe sammanför, utvecklar och inspirerar till ett ökat samarbete med hjälp av Q&A, workshop, debatt och samtal. Välkommen till Stoffholm!

 

www.stockholmfringe.com